Sinds meer dan 30 jaar is Domintell gericht op het ontwikkelen van slimme systemen voor gebouwen. Dit doen we door het ontwerpen van onze eigen software tot de ontwikkeling en productie van alle elektronica en te zorgen voor de nodige technische ondersteuning van de installatie. Domintell is uniek in het beheren van de totale waardeketen.

Bijna 10.000 installaties, in meer dan 35 landen, werken met de Domintell technologie. Tot grote tevredenheid van onze klanten, heeft onze technologie bewezen zeer stabiel te zijn sinds het begin, de meeste van de oorspronkelijke installaties werken nog steeds perfect. We hebben er ook steeds voor gezorgd dat onze systemen evolutief zijn.

Domintell is bekend voor de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, zo wel voor het configureren tijdens de installatie als tijdens het dagelijks gebruik. Ondanks de eenvoud is het systeem in staat een hoog niveau aan te leveren en zeer performant te werken.

Onze technologie is net zo geschikt voor zeer complexe installaties, voor residentieel of professioneel gebruik (high-end huizen, hotels, rusthuizen, kantoren, fabrieken, winkelcentra, politiebureaus), als voor eenvoudige toepassingen. En dat voor de beste kwaliteit - betrouwbaarheid / prijs ratio.

De functionaliteiten in het Domintell systeem blijven steeds groeien. Op deze manier blijven we steeds aan de frontlinie van innovatie voor zowel veiligheid, energiebeheer, autonomie van de gebruiker, het internet der dingen (IOT), mobiele applicaties...


Welkom bij de Smart Living Experience door Domintell.